Stanovnici u strahu od serijskog ubice: U 4 meseca ubijene 4 žene u krugu od samo 20 kilometara
Policija, Foto: Printscreen/X/@MarcoZitzow

užas

Stanovnici u strahu od serijskog ubice: U 4 meseca ubijene 4 žene u krugu od samo 20 kilometara

Policija traži svedoke u slučaju 36-godišnje žene koja je pronađena mrtva u blizini Lamperthajma sredinom septembra

Objavljeno:

U četiri meseca četiri žene ubijene su u nemačkom gradu Manhajnm u radijusu od samo 20 kilometara. Poslednja žrtva otkrivena je pre nekoliko dana. Stanovnici su u strahu i pitaju se postoji li serijski ubica žena budući da ubijene žene nisu bile u bilo kakvoj vezi jedna s drugom.

Policija traži svedoke u slučaju 36-godišnje žene koja je pronađena mrtva u blizini Lamperthajma sredinom septembra. Prema rečima policije i tužioca, nadaju se da će dobiti informacije od dvojice muškaraca koja su viđena u blizini mesta zločina na dan kad je pronađeno telo. Istražitelji takođe traže dodatne informacije o malom vozilu koje je bilo u blizini mesta zločina.

Kako su mediji ranije pisali, četiri nedelje pošto je nepoznati muškarac nožem izbo 36-godišnju učiteljicu koja je trčala u blizini Manhajma, u ponedeljak, 14. oktobra, ponovo je otkriveno telo žene. Ovaj put reč je o 51-godišnjakinji.

Nemačka policija
Nemačka policijafoto: Bodo Marks / AFP / Profimedia

Nekoliko nedelja ranije pronađeno je beživotno telo 40-godišnjakinje iz Benshajma. Prethodno je prijavljen njin nestanak pošto je ćerku odvela u vrtić. Samo dan kasnije istražitelji su objavili da je na obalama Rajne kod Vormsa pronađena tinejdžerka. Mesta pronalaska tela svih žena nalaze se u radijusu od samo 20 kilometara.

Prema dosadašnjim informacijama, sve četiri žene su ubijene.

Ipak, povezanost između ubistava istražiteljima se čini malo verovatnom. U slučaju utopljene tinejdžerke privedeni su njeni roditelji. Optuženi su za ubistvo iz nehata.

Policija sprovodi istragu i pokušava da reši zločine.

Bonus video:

01:14

REPORTERKA KURIRA SA MESTA ZLOČINA: Drugi femicid za 10 dana, evo kako su BRAĆA NESREĆNE ŽENE zaustavile UBICU PRE HAPŠENJA

(Espreso / Fenix magazin/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.